Smještaj je pogodan za posjetitelje bolnica budući da se nalazi preko puta bolnice KBC Rebro i Plućne bolnice Jordanovac, u neposrednoj blizini niza javnih i privatnih bolnica (KB Merkur, Dječja bolnica Srebrnjak, SK Vuk Vrhovec, Poliklinika Arithera, Poliklinika Čavka), te u blizini Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM).

Razni servisi (trgovina, ljekarna, kafići, javni prijevoz) nalaze su neposrednoj blizini našeg smještaja, pa je pogodan za posjetitelje bez vlastitog prijevoza.

U blizini je i Dinamov stadion, novootvoreni bazen na Sveticama, te park Maksimir i Zoološki vrt, za relasirajuće šetnje uprirodi.

Print

Udaljenost

Udaljenost od

  • Trga bana Josipa Jelačića - 2,9 km
  • Autobusnog kolodvora - 2,9 km
  • Željezničkog kolodvora - 3,1 km
  • Zračne luke - 14 km

Kako do nas

Ukoliko dolazite javnim prijevozom, autobusna linija 228 koja vozi na relaciji Svetice - Rebro – Svetice, dovest će vas točno na autobusnu stanicu preko puta našeg smještaja.

Ukoliko dolazite privatnim prijevozom preporučamo dolazak Zagrebačkom obilaznicom, na izlaz Velika Kosnica/Zagreb-Radnička c. (Domovinski most).

Parking

Parking za goste je osiguran, isključivo uz raniju najavu i dogovor, a parkiranje je moguće i na ulicama u okolici po cijenama Zagrebparkinga (vikend se od subote u 15 sati ne naplaćuje) ili u garaži Rebro.